کاربرد سولفات روی در کود

کاربرد سولفات روی در کود
کاربرد سولفات روی در کود چیست؟ سولفات روی یکی از ترکیبات شیمیایی است که از آن برای تولید محصولات در کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد. این پودر سفید رنگ با توجه به نوع کاربردی که دارد به مقدار مشخصی مورد استفاده قرار می گیرد. از گرید صنعتی سولفات روی در کود برای ترکیبات شیمیایی و نمک های دریایی در تولید کود مورد استفاده قرار می گیرد. سولفات روی مواد …
ادامه مطلب

کلسیم کربنات دارویی

 کلسیم کربنات دارویی
کلسیم کربنات دارویی چیست؟ کلسیم به عنوان یکی از ویتامین های اساسی و مهم برای رشد استخوان های بدن به شمار می رود. کلسیم کربنات دارویی نیز در بعضی مواد غذایی یافت می شود ولی با این حال ممکن است همیشه این مواد غذایی در دسترس ما قرار نداشته باشد بهتر بهتر است در این زمان از مکمل های آن استفاده کنیم. کمبود کلسیم کربنات در بدن انسان می تواند …
ادامه مطلب

کاربرد فیوم سیلیکا در صنعت آرایشی و بهداشتی

کاربرد فیوم سیلیکا در صنعت آرایشی و بهداشتی
کاربرد فیوم سیلیکا چیست؟ فیوم سیلیکا یکی از مواد پرکاربرد در صنعت آرایشی می باشد. فیوم سیلیکا پودری سفید رنگ و سبک است، از فیوم سیلیکا برای افزایش استحکام کششی و مقاومت به فرمولاسیون افزوده می شود. این ماده با داشتن سطح فعال بالا می تواند برای تهیه ژل مورد استفاده قرار گیرد. اروزیل به دلیل خاصیت حجم‌ دهندگی و همچنین صیقل‌ دهندگی به‌ عنوان پرکننده مورد استفاده قرار می …
ادامه مطلب

کاربردهای پودر نقره در داروسازی و دندانپزشکی

کاربردهای پودر نقره در داروسازی و دندانپزشکی
کاربردهای  پودر نقره در داروسازی چیست؟ فلز نقره در صنایع دارو استفاده های فراوانی دارد. این فلز به دلیل خاصیت ضد باکتریایی که دارد و همچنین مقاومت بالایی که در مقابل مواد شیمیایی از خود نشان می دهد یکی از پرکاربردترین فلزات به شمار می رود.  از فلز نقره ترکیبات زیادی بدست می آید مانند کربنات نقره، کرومات نقره، کلوئید نقره، لاکتات نقره، پروتئین نقره و سولفادیازین نقره و چندین …
ادامه مطلب

کربومر چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کربومر چیست و چه کاربردهایی دارد؟
کربومر چیست؟ کربومر ماده ای پودری سفید رنگ است که در صنعت لوازم آرایشی به عنوان نوعی ژل از آن استفاده می شود. استفاده از کربومر هیچ ضرر و زیانی برای سلامتی بدن ندارد. کربومر پلیمرهایی هستند که از کلرید اسید ساخته شده اند. البته باید گفت این ماده در گریدهای مختلفی وجود دارد و کاربردهای متنوعی نیز دارد. کربومر انواع مختلفی دارد و این تنوع به دلیل اجزای خاص …
ادامه مطلب

نانو اکسید آلومینیوم و کاربردهای آن

 نانو اکسید آلومینیوم و کاربردهای آن
نانو اکسید آلومینیوم چیست؟ یک ترکیب شیمیایی تشکیل شده از آلومینیوم و اکسیژن است. به نانو اکسید آلومینیوم، آلومینا نیز گفته می شود. نانو اکسید آلومینیوم به شکل های مختلف کروی، الیاف جهت دار یا غیر جهت دار وجود دارند. دو نوع نانو ذرات آلفا و گاما وجود دارد. هر کدام از دو نوع نانو ذرات دارای خصوصیات مختص به خود می باشد. در اینجا به خصوصیات  می پردازیم. برای …
ادامه مطلب

مهم ترین کاربردهای نانو اکسید گرافن

مهم ترین کاربردهای نانو اکسید گرافن
اکسید گرافن یک لایه تک اتمی است که در اثر یک عملکرد اکسیداسیون قوی گرافیت ساخته می شود و نسبت به گرافن ارزان تر است. به عبارتی می توان گفت اکسید گرافن نوع اکسید شده گرافن است و با اکسیژن پوشانده شده است. در اینجا کاربردهای نانو اکسید گرافن در حیطه های متفاوت می پردازیم. برای خرید سولفات مس با ما تماس بگیرید. کاربردهای نانو اکسید گرافن در صنعت الکترونیک …
ادامه مطلب

همه چیز درباره کلرید آمونیوم یا نشادر

همه چیز درباره کلرید آمونیوم یا نشادر
کلرید آمونیوم یا نشادر چیست؟ نشادر یا کلرید آمونیوم یک ترکیب غیر آلی است با فرمول NH4CL و همچنین نشادر یک نوع نمک سفید و با قابلیت حل شدن بالا در آب می باشد. همچنین این محلول خاصیت اسیدی ملایمی دارد. عمده ترین مصرف کلرید آمونیوم یا نشادر در کشاورزی به عنوان کود می باشد، نشادر از واکنش اسید کلریدریک و آمونیاک تولید می شود. برای خرید نانو اکسید روی …
ادامه مطلب

تنفس سیلیس کریستالی چه خطراتی دارد؟

تنفس سیلیس کریستالی چه خطراتی دارد؟
در این مطلب نانو مواد در مورد خطرات تنفس سیلیس کریستالی به صحبت پرداخته است. برخی از مواد شیمیایی هستند که کار کردن با آنها نیازمند دقت زیادی می باشد. زیرا ممکن است که این مواد شیمیایی عوارض و خطرات زیادی داشته باشند و سلامت انسان را تهدید کنند. به همین دلیل لازم است که در زمان کار کردن با این مواد شیمیایی از ماسک و سایر تجهیزات محافظتی استفاده نمایید. …
ادامه مطلب

حلال دی اکسید تیتانیوم چیست؟

حلال دی اکسید تیتانیوم چیست؟
آیا می دانید حلال دی اکسید تیتانیوم چیست؟ پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. در برخی از واکنش های شیمیایی، نیاز است که ماده دیگری به عنوان حل کننده ظاهر شود و ماده مورد نظر را در خود حل کند. حلال ها باعث حل شدن حل شونده در خود می شوند و حالت فیزیکی و خاص دمایی آن را عوض میکنند. حتی گاهی برای استخراج یک ماده …
ادامه مطلب
سبد خرید