خدمات جت میل : شرکت نانو مواد گستران پارس ارائه کننده خدمات جت میل با بهترین کیفیت و اندازه زیر 5 میکرون میباشد.جهت ارائه خدمات با شماره 09358534280 تماس بگیرید
کاربرد جت میل در صنایع غذایی
انواع غذاها ارتباط تنگاتنگی با زندگی ما دارند. برای فرآوری مواد غذایی، آسیاب جت بسیار ظریف نیز نقش بسیار مهمی ایفا می کند. مواد خرد شده توسط آسیاب جت بسیار ریز می تواند اثر شکستن دیواره سلولی را به دست آورد، به طوری که غذا توسط بدن انسان بهتر جذب می شود و طعم بهتری دارد
مزایای آسیاب های جت بسیار ریز هنگام استفاده در فرآوری مواد غذایی به شرح زیر است:
سرعت سریع، می تواند در دمای پایین خرد شود
آسیاب جت بسیار ریز از روش پودر کردن جت مافوق صوت استفاده می کند که در طول فرآیند پودر شدن گرمای موضعی ایجاد نمی کند و حتی می تواند در حالت دمای پایین انجام شود. پودر شدن فوراً تکمیل می شود، به طوری که اجزای فعال بیولوژیکی پودر را می توان تا حد زیادی حفظ کرد. مساعدت برای ساخت محصولات مورد نیاز با کیفیت بالا
اندازه ذرات ریز و توزیع یکنواخت
به دلیل استفاده از پودر کردن با جت بسیار ریز، توزیع اندازه ذرات مواد خام بسیار یکنواخت است. تنظیم سیستم درجه بندی نه تنها ذرات بزرگ را به شدت محدود می کند، بلکه از خرد شدن بیش از حد نیز جلوگیری می کند و می تواند پودر فوق العاده ریز با توزیع اندازه ذرات یکنواخت بدست آورد که سطح ویژه ریز پودر را تا حد زیادی افزایش می دهد و افزایش می دهد. چسبندگی و حلالیت
صرفه جویی در مواد خام و بهبود استفاده
پودر بسیار ریز پس از اینکه جسم توسط جریان هوای بسیار ریز پودر شد، عموماً می تواند به طور مستقیم در تولید آماده سازی استفاده شود، و محصول پودر شده به دست آمده با روش معمولی پودر کردن، همچنان به برخی از پیوندهای میانی نیاز دارد تا الزامات استفاده مستقیم در تولید را برآورده کند. به احتمال زیاد باعث اتلاف مواد اولیه می شود. بنابراین، آسیاب جت بسیار ریز برای خرد کردن مواد خام کمیاب بسیار مناسب است.
کاهش آلودگی
آسیاب فوق ریز جت در یک سیستم بسته انجام می شود که نه تنها از آلودگی میکروپودر محیط اطراف جلوگیری می کند، بلکه از آلودگی گرد و غبار موجود در هوا به مواد اولیه نیز جلوگیری می کند
در حال حاضر، فناوری آسیاب جت فوقالعاده اثرات قابلتوجهی در پردازش نوشابه، پردازش میوه و سبزیجات، پردازش غلات و روغن، پردازش مواد غذایی کاربردی و پردازش ادویه به دست آورده است، اما فناوری پودرسازی فوقالعاده ریز هنوز در مراحل اولیه خود در پردازش مواد غذایی است. با توسعه علم و فناوری و نیازهای بالای مصرف کنندگان به مواد غذایی، فضای کاربردی فناوری پودرسازی بسیار ریز گسترده تر خواهد شد
در بخش غذا و مواد غذایی لوکس، میکرونیزه کردن یکی از مهمترین مراحل فرآیند است. در طول تولید صنعتی محصولات مختلف، به عنوان مثال آرد سویا، آرد گندم (تغییر پروتئین)، پودر شیر، عوامل ژل کننده، پودر کاکائو، نشاسته و شکر، آسیاب کردن و طبقه بندی هر دو بخش مهمی از فرآیند هستند